منو اصلی

عضو محترم هیات علمی

به اطلاع می رساند اولین کنفرانس علمی یک روزه طب تسکینی و درد در بیماران مبتلا به کانسر با امتیاز بازآموزی، دوم مهرماه در بیمارستان رضوی برگزار خواهد شد.

در این کنفرانس که برای نخستین بار توسط کار گروه توسعه و تعالی طب تسکینی برگزار می گردد به موضوعاتی چون مدیریت درد مقاوم و علائم شایع در بیماران مبتلا به سرطان، مدل های ارائه خدمات طب تسکینی، دردهای استخوانی ناشی از سرطان، دردهای نوروپاتیک و داروهای کمکی در درمان ناشی از سرطان و . . . خواهد پرداخت .

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و دریافت امتیاز بازآموزی به سامانه آموزش مداوم به نشانی mashhad.ircme.ir مراجعه نمایند.    برنامه تفضیلی

دبیرخانه ستاد تحول آموزش و آمایش سرزمینی منطقه 9

مقالات مرکز اسلاید های آموزشی مرکز