منو اصلی

نحوه آدرس دهی مرکز در مقالات Cardiac Anesthesia Research Center, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

BASIC برگزاری ششمین دوره

ششمین دوره (Basic Assessment & Support Intensive Care) BASIC مراقبتهای ویژه توسط مرکز تحقیقات بیهوشی در جراحی قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری مرکز تحقیقات بیهوشی و مراقبتهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه هنگ کنگ در تاریخ 20/08/95 لغایت 21/08/95 از ساعت 7 الی 17 در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار میگردد.

جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید .

مرکز تحقيقات بيهوشي در جراحي قلب به منظور يافتن راه حل هاي مناسب و توانمندي سازي جامعه دانشگاهي در سطح ملي و بين المللي براي ارتقاء کيفيت گستره بيهوشي و انجام پژوهش هاي بنيادي و کاربردي به موجب اساسنامه مربوطه موفق به راه اندازي مرکز در سال 1392 گرديد.

اين مركز با علم و اعتقاد به قداست ذاتي دانش و تحقيق و اهميت انكار‌ناپذير جايگاه ويژه آن در توسعه گروه آموزشي بیهوشی و علوم وابسته و رعايت موازين اخلاقي در امر پژوهش وتکريم محقق، با اتکاء به خداوند بزرگ تلاش خواهد نمود تا با كار گروهي و همدلي و ايجاد انگيزه‌هاي متعالي براي فعاليت‌هاي علمي، تحقيقاتي جامع و جامعه‌نگر با كوشش در ارتقاي مستمر کميت و کيفيت برنامه‌ها و اشاعه فرهنگ پژوهش و ارتقاي جايگاه پژوهشگر، گامي در جهت تعالي كمالات انساني بردارد.

آدرس :

مشهد ، بیمارستان امام رضا (ع) ، دفترگروه بیهوشی ، مرکز تحقیقات بیهوشی